Vegueria del Penedès

L'OBRA SOCIAL “LA CAIXA”

La Caixa dóna 15.000 euros a Sitges per a la suficiència alimentària infantil


Redacció Sitges

24-07-2014 14:46

La campanya vol aconseguir que tots els menors rebin els àpats corresponents cada dia i que les famílies tinguin l’alimentació suficient per als membres que la formen

Ajuntament de Sitges. La Caixa dóna 15.000 euros a Sitges per a la suficiència alimentària infantil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Obra Social “la Caixa” reafirma el seu compromís social a la comarca del Garraf realitzant una col•laboració de 15.000€  per destinar ajuts de suficiència alimentària als infants amb més necessitats de Sitges durant els mesos d’estiu.

El donatiu s’emmarca en la campanya de suport alimentari als infants amb vulnerabilitat alimentària – Sitges 2014, ja que des de fa temps s’han detectat situacions de mancança i necessitat econòmica en famílies sitgetanes. Inicialment, aquesta problemàtica afectava a persones que es trobaven en situacions laborals de risc o d’exclusió social. El regidor de Benestar i Família, Marc Martínez, ha explicat que “ara la situació afecta a població normalitzada i, fins i tot, a població que tenia un nivell mig”.

En un acte celebrat a l’Ajuntament de Sitges, el director d’Àrea de Negoci de "la Caixa" al Garraf, Joaquim Carcereny, ha lliurat el donatiu a l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns, qui ha destacat “que gràcies a aquest ajut i a l’esforç que des de fa temps estem fent des de l’Ajuntament, podrem donar suport a famílies de Sitges que malauradament travessen per una situació molt difícil”. Carcereny, per la seva banda, ha assenyalat que “per l'Obra Social és molt important poder estar al costat de les persones amb més dificultats i amb l’esforç de tots podrem arribar més lluny”. I ha afegit el seu compromís per renovar aquesta dotació el primer trimestre de 2015.

Per fer front a les noves necessitats, l’Ajuntament de Sitges, a través dels Serveis Socials, ha articulat diferents programes que prioritzen les situacions més precàries i els membres menors més necessitats.

La campanya vol aconseguir que tots els menors rebin els àpats corresponents cada dia i que les famílies tinguin l’alimentació suficient per als membres que la formen.

Per superar aquesta realitat, l’Ajuntament de Sitges ha treballat amb ajudes econòmiques de manutenció (CAES) per un import de 200€ per a les famílies en situacions socioeconòmiqes difícils; amb l’activació del Menjador Social i amb ajudes d’un 25% per al menjador escolar.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.