Vegueria del Penedès

CURS 2014-15

Noves places socials al CFA Dolors Paul de Cunit


Redacció Cunit

24-07-2014 14:52

L’Ajuntament incrementa fins a 4 les de la Llar d’Infants El Trenet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cunit aprova unes bases específiques reguladores de la concessió de places socials al Centre de Formació d’adults M. Dolors Paul per al curs escolar 2014/15. L’objecte d’aquestes bases específiques és la concessió de places socials de caràcter gratuït en el CFA Dolors Paul per alumnes amb problemàtiques socials i econòmiques greus, i sempre dins d’un pla d’intervenció social.

El nombre de places socials que es podran concedir  estarà condicionat de la següent manera: 1 plaça social per aquell alumnat matriculat al curs de preparació a la prova dels CFGS, 2 places socials per l’alumnat matriculat al curs de preparació a la prova dels CFGM i 2 places socials per l’alumnat matriculat al curs de GES. Així doncs, el proper curs l’alumnat del centre d’adults podrà disposar d’aquestes places socials de caràcter gratuït adreçades a aquell alumnat amb problemàtiques socials i econòmiques greus.

Per accedir a aquest ajut les persones beneficiàries hauran de complir una sèrie de requisits com són estar empadronat/da en el municipi de Cunit, amb una anterioritat a 6 mesos de la data de preinscripció, complir els criteris de renda econòmica especificats a les bases o participar en un pla de treball establert amb els serveis socials del municipi. La intenció és donar oportunitats a persones en situació de risc per tal que puguin reprendre o continuar la seva situació acadèmica i, per tant, millorar les seves expectatives personals i professionals.

“Es tracta d’una nova línia de treball  per tal de facilitar l’accés del conjunt de la població a la formació” assenyala Jaume Casañas, regidor d’Ensenyament, formació i ocupació de l’Ajuntament de Cunit. “Considerem que el Centre de Formació d’adults del nostre municipi pot jugar un paper fonamental en la generació d’oportunitats i és per això que volem que tothom pugui tenir accés independentment de la seva renda i de la seva situació personal”, conclou l’edil cunitenc.


1 plaça social més a la Llar d’Infants

A més, l’Ajuntament de Cunit incrementa en 1 les places socials de la Llar d’Infants El Trenet passant de les 3, que oferia fins al curs que acaba de finalitzar, a les 4 que s’aproven pel proper curs 2014/2015. Aquestes places estan adreçades també a famílies que compleixen un seguit de requisits i de criteris de renda econòmica. En aquest sentit Casañas afirma que “volem seguir oferint la oportunitat a les famílies que tenen dificultats greus per a accedir a aquest servei que els seus fills o filles puguin matricular-se sempre dins d’un pla d’intervenció social treballant conjuntament per a ajudar-los a resoldre la seva problemàtica social”.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.