Vegueria del Penedès

SI EL GOS ÉS TEU, LA CACA TAMBÉ

L'Arboç engega una campanya cívica per als propietaris de gossos


Redacció L'Arboç

22-08-2014 12:59

En els darrers mesos s’ha detectat un augment de l’incivisme per part d’alguns propietaris que s’ha materialitzat en un increment de la presència de defecacions

EIX. La campanya cívica “Si el gos és teu, la caca també, és la teva responsabilitat”

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa la campanya cívica “Si el gos és teu, la caca també, és la teva responsabilitat” adreçada als propietaris d’animals domèstics, principalment gossos, residents al municipi. En els darrers mesos s’ha detectat un augment de l’incivisme per part d’alguns propietaris que s’ha materialitzat en un increment de la presència de defecacions d’aquests animals en les vies públiques de la vila.

És la voluntat de l’Ajuntament de l’Arboç vetllar per tal que tots els veïns puguin gaudir d’una carrers nets, sense les defecacions dels animals domèstics. Es tracta d’una campanya de sensibilització i conscienciació per als propietaris i de control efectiu d’aquesta problemàtica als carrers de la vila a través de la dotació de la Policia Local, que informarà a tots els propietaris de gossos sobre la normativa municipal, i sancionarà als propietaris incívics.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.