Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2014

La Festa Major de l'Arboç comença avui amb el pregó de Roser Torras


Redacció L'Arboç

22-08-2014 13:02

L’arbocenc Pare Jesús Compte, en el seu 30è aniversari de l’Ordenació Sacerdotal, presidirà l’Eucaristia a la Missa Solemne en honor a Sant Julià

EIX. La Festa Major de l’Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres 22 d’agost comença la Festa Major de l’Arboç amb el pregó de l’empresaria gastronòmica arbocenca Roser Torras, nomenada recentment presidenta de l’Acadèmia Hipano-Portuguesa The World’s 50 Best Restaurants.

La Festa Major de l’Arboç 2014 també commemorarà efemèrides com el 30è aniversari de les rèpliques del Gegants Chabran i Llúcia, la 30a edició del Concert de Música Clàssica o el 20è aniversari del Campionat de Petanca. L’arbocenc Pare Jesús Compte, en el seu 30è aniversari de l’Ordenació Sacerdotal, presidirà l’Eucaristia a la Missa Solemne en honor a Sant Julià.

El maridatge entre tradició i modernitat és el denominador comú en un programa ric, variat i per a totes les edats. Els actes més tradicionals es combinen en perfecte harmonia amb d’altres més moderns i innovadors que es pretén que siguin un èxit de públic.

Tot plegat, un esdeveniment únic i d’assistència obligada per totes aquelles persones amants de les jornades festives intenses i carregades de grans i inoblidables moments. El programa de la Festa Major de l’Arboç 2014 pot consultar-se a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.