Vegueria del Penedès

AGERMANAMENT

Sant Pere de Ribes rep la visita d'una delegació de Puerto Cabezas


Redacció Sant Pere de Ribes

29-09-2014 13:13

Puerto Cabezas és un dels 7 municipis que formen la Regió Autònoma de l'Atlàntic Nord (RAAN) de Nicaragua

Ajt Sant Pere de Ribes. Sant Pere de Ribes rep la visita d'una delegació de Puerto Cabezas

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dijous passat al vespre es va produir la rebuda institucional a la delegació de Puerto Cabezas (Nicaragua), ciutat agermanada amb Sant Pere de Ribes des de la dècada dels 80. A l’acte hi va participar l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Lluís Giralt, i el seu homòleg a Puerto Cabezas, Reynaldo Francis, que van estar acompanyats per altres membres de tots dos consistoris.

Durant aquesta visita, que també va servir com a reunió de treball entre els dos municipis, es va poder veure un vídeo sobre Puerto Cabezas i es va lliurar i comentar un informe amb projectes, alguns dels quals compten amb la implicació de Sant Pere de Ribes i del Fons Català de Cooperació.

Puerto Cabezas és un dels 7 municipis que formen la Regió Autònoma de l'Atlàntic Nord (RAAN) de Nicaragua. Limita al nord amb la República d'Hondures, pel riu Coco o Wangki i a l'est amb el mar Carib. L'agermanament consisteix en compartir l'experiència en la gestió municipal diària entre ciutats amb un impacte positiu pel benestar de les comunitats implicades i un desenvolupament social sostenible. Paral•lelament es promou l'apropament intercultural i la transferència de recursos per reforçar les capacitats de la gestió de les administracions locals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.