Vegueria del Penedès

SESSIÓ PLENÀRIA

Neus Lloveras: "Farem dues sessions per informar de veritat què hi ha a l'Eixample Nord"


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-09-2014 17:42

El curs polític ja s’ha posat en marxa i aquesta setmana ha tornat el programa Sessió Plenària, una coproducció entre Eix Diari i Canal Blau

EIX. Neus Lloveras

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El curs polític ja s’ha posat en marxa i aquesta setmana ha tornat el programa Sessió Plenària, una coproducció entre Eix Diari i Canal Blau Televisió. Durant els propers mesos, parlarem amb els principals protagonistes de la política municipal de la comarca. Amb governs i oposicions municipals, seguirem d’aprop l’actualitat local.

El primer programa de la temporada ha entrevistat l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, amb qui s'han tractat bona part dels temes que ocupen l'actualitat vilanovina, com ara el futur del passeig Marítim i la plaça del Port, amb el procés participatiu que se celebra aquest cap de setmana, el desenvolupament de l'Eixample Nord, el pressupost i l'estratègia econòmica municipal.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.