Vegueria del Penedès

2A MOSTRA DE L'ENRAMADA DE L'ARBOÇ

L'Arboç promocionarà la seva coca enramada els dies 24 i 25 d'octubre


Redacció L'Arboç

01-10-2014 13:10

En aquesta segona edició la principal novetat serà el canvi d’ubicació de la Mostra, que tindrà lloc a la Plaça de Catalunya, davant del Poliesportiu Municipal

X. Llaó. 2a Mostra de l'Enramada de L’Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de l’èxit assolit en la primera edició de la Mostra L’Enramada, amb 4000 visitants i més de 6000 degustacions, l’Ajuntament de l’Arboç convoca la segona edició d’aquest important esdeveniment enogastronòmic.

L’Enramada és un esdeveniment creat i concebut per l’Ajuntament de l’Arboç amb la finalitat d’acostar la coca enramada al gran públic. Un espai on degustar i conèixer aquest producte típic de casa nostra i tot allò que l’envolta. Forners, pagesos, carnissers, cellers cooperatius, restauradors fan arribar al visitant la coca enramada com a producte acabat, o els seus ingredients de qualitat individualment, tots ells produïts al Penedès.

En aquesta segona edició la principal novetat serà el canvi d’ubicació de la Mostra, que tindrà lloc a la Plaça de Catalunya, davant del Poliesportiu Municipal. L’Enramada també comptarà amb un bon grapat d’activitats paral•leles per totes les edats: Show cooking, maridatges, activitats infantils, actuacions folklòriques, etc.

Consolidar aquest esdeveniment en el calendari festiu arbocenc i com un referent al Penedès és el principal objectiu de l’Ajuntament de l’Arboç, que té en la promoció i dinamització econòmica una de les seves principals prioritats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.