Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE NARRACIÓ ORAL DE BARCELONA

La vilafranquina Jordina Biosca participa al Festival Munt de Mots 2014


Redacció Vilafranca del Penedès

03-10-2014 18:41

Munt de Mots ofereix una àmplia oferta d’espectacles per al públic familiar, infantil i adult, una exposició d’il·lustracions, conferències, concursos i tallers d’alta qualitat

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La vilafranquina Jordina Biosca participarà al Festival Munt de Mots 2014, que se celebra entre els dies 20 i 25 d'octubre. La cinquena edició del Festival de Narració Oral de Barcelona, organitzat pel Centre Cívic Pati Llimona i l’Associació Munt de Paraules, compta amb prop de 50 activitats realitzades per més de 30 narradors i la intenció és poder oferir una gran festa d’imaginació, seducció i creativitat que només s’aconsegueix amb la paraula dita a través de la narració oral de contes per a infants i adults.

Amb una àmplia oferta d’espectacles per al públic familiar, infantil i adult, una exposició d’il·lustracions, conferències, concursos i tallers d’alta qualitat, Munt de Mots 2014 s'adreça a un públic creixent i cada dia més coneixedor i exigent. Les anteriors edicions del festival van reunir més de 10.000 espectadors i prop de 350 activitats.

La narradora vilafranquina Jordina Biosca participarà en dues de les sessions del festival. Per una banda, amb la narració de "L'entrada", i per altra amb "El dit a la llaga". Autodidacta,  Biosca es dedica íntegrament a la narració, la dramatització i la direcció d’espectacles per a petits i grans des del 1998 arreu de Catalunya tal com demostra la participació en diversos festivals i cicles de narració, poesia i teatre d’arreu, així com les actuacions continuades en programacions estables de Teatres i Festivals, Cicles Literaris, etc. Jordina Biosca  és membre de l’ANPc i resideix l’Associació Artística Triskel que gestiona el Festival En Veu Alta (EVA), entre altres projectes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.