Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

El primer equip del CTT Cubelles perdia 1 a 5 davant el CTT Castelldefels


Redacció Cubelles

21-10-2014 10:13

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El primer equip jugava contra el Ctt Castelldefels. El primer partit el disputava M. Galofrè que perdia per un ajustat 3 sets a 2. En el segon partit A. Cañete perdia per 3 sets a 1. Amb el 2 a 0 en el marcador, C. Pina guanyaria per 3 sets a 2 amb un gran partit. Amb el 1 a 2 el marcador A. Cañete perdia per 3 sets a 2 amb el seu millor jugador visitant. M. Galofrè perdria per 3 sets a 2 , despres de remuntar un 0 a 2 en contra. Amb el partit perdut 1 a 4 C. Pina perdia per 3 sets a1 en l’ultim partit.

Bon partit dels cubellencs, tot i la derrota davant un gran equip que lluitara per l’ascens de categoría.

El filial guanya 4 a 2 contra el CTT L’AVENÇ

Començava malament el segon equip ja que P. Almaraz perdia per 3 sets a 2 el primer partit. En el segon partit A. Baltanàs perdia 3 sets a 2 .

Amb el 0 a 2 en contra M. Cereto guanyava per 3 sets a 2 en un gran partit. En el quart partit A. Baltanàs guanyava per 3 sets a 0, per igualar el partit 2 a 2.

En el cinquè partit P. Almaraz guanyaria per 3 sets a 1, i en l’ultim individual M. Cereto guanyava per 3 sets a 2.
Segona victoria consecutiva del filial. Cal destacar el bon cap de semana del jove cubellenc M. Cereto fent els dos punts en el filial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.