Vegueria del Penedès

VISITA IL.LUSTRE

Joan Manuel Serrat a Cal Figarot amb els Verds


Redacció Vilafranca del Penedès

21-10-2014 23:23

El cantant català va visitar la seu social dels Castellers de Vilafranca i va assistir a un assaig

Castellers de Vilafranca. Joan Manuel Serrat a Cal Figarot amb els Verds

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat divendres 17 d’octubre, el cantant català Joan Manuel Serrat va visitar als Castellers de Vilafranca durant el seu assaig general. L’artista, que va ser convidat a la Diada de Tots Sants per part dels Verds, va voler visitar la seu social dels vilafranquins, ja que el proper dia 1 de novembre estarà de gira a Argentina i no podrà assistir a la diada de la colla. Serrat, acompanyat per alguns amics, va tenir l’oportunitat de visitar la seu social dels penedesencs, Cal Figarot, i assistir durant una estona a l’assaig que la colla realitzava.

En les properes setmanes, Joan Manuel Serrat publicarà un nou treball, ‘Antologia Desordenada’, per celebrar el seus 50è aniversari a dalt dels escenaris.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.