Vegueria del Penedès

CONSULTA 9N

Desobeïm a la justícia espanyola


Desobeïm Alt Penedès Vilafranca del Penedès

23-10-2014 10:05

Eix. Acció de Desobeïm Alt Penedès als jutjats de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de Desobeïm Alt Penedès volem denunciar la acció de la justícia espanyola impedint la realització de la consulta del 9n.

Es públic i notori que el govern espanyol ha triat la via de la repressió per fer front a la voluntat del poble català de decidir el seu futur, i fa i farà servir els tribunals per portar a terme aquesta via repressiva.

Constatem que la justícia espanyola, obeint les ordres del govern de l'Estat Espanyol,  ha impedit ja la celebració de la consulta del 9n tal i com des del parlament de Catalunya s'havia impulsat.

Les lleis espanyoles, la constitució i l'estatut son marcs legals que cal superar per aconseguir la independència del nostre poble. Dins d'aquestes mai podrem aconseguir el reconeixement del dret a l'autodeterminació.

Denunciem l'arbitrarietat  de la justícia espanyola davant del cas del nostre poble, denunciem la parcialitat en contra del nostre poble dels marcs legals i constitucionals,  denunciem la nul•la independència del poder judicial i dels jutges, i denunciem la seva total submissió a les directrius del poder executiu, és a dir del govern.

Afirmem que per seguir endavant amb el procés d'autodeterminació que ha engegat el conjunt de la societat catalana, caldrà desobeir el marc legal espanyol i des de l'Ei ens mostrem disposats a fer-ho.

La justícia espanyola no podrà impedir que el poble català decideixi lliure i democràticament el seu futur.

El nou de novembre desobeirem, votarem i guanyarem.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.