Vegueria del Penedès

Empat amb llums i ombres del FC Vilafranca davant el Cerdanyola


Redacció Vilafranca del Penedès

27-10-2014 7:51

L'equip vallesà ha tingut un penal, però l'ha fallat i el degà penedesenc ha aconseguit deixar, per primer cop en tota la lliga, la seva porteria a zero

fcvilafranca.com. Imatge del partit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

FC VILAFRANCA (0): Marc Ramírez, Duran, Medina, Joan Castillo, Aitor Casas, Josep Díez, Bernat, Oribe, Marcos (Guti, 78'), Boira i Santi Triguero.

FC CERDANYOLA DEL VALLÈS (0): Coca, Fran, Barriendos, Cuadras, Álex Alba, Melo, Josu, Edu (Turu, 73'), Roland (Quim Solano, 75'), Vives i Sílver (Dani Romero, 61').

GOLS: cap.

ÀRBITRE: B. Díaz Díaz. TG: als locals Josep Díez i Marc Ramírez; i als visitants Fran, Cuadras, Edu, Melo, Roland i Josu. TV: cap.


Ni FC Vilafranca ni Cerdanyola del Vallès han aconseguit marcar i s'han acabat enduent un punt en el partit corresponent a la 10a jornada del campionat de lliga de 3a Divisió. El 0-0 final és notícia perquè amb Santi Triguero al capdavant, el degà penedesenc està veient porteria amb facilitat aquesta temporada. I també perquè tot just aquest ha estat el primer partit en tot el que va de temporada, en què Marc Ramírez i la defensa penedesenca han aconseguit no encaixar un gol. I això que ha jugat amb foc, al principi, el FC Vilafranca. El Cerdanyola ha sortit molt més ficat en l'encontre i ha gaudit d'un parell d'ocasions molt clares per marcar. En la primera, Sílver ha rematat a trencar una centrada des de la banda dreta, i el seu xut ha marxat alt. I poc després, Vives ha assistit Josu dins l'àrea, i aquest ha xutat creuat al pal. Advertit, el FC Vilafranca ha reaccionat i Oribe ha fet lluir Coca amb un xut llunyà que buscava l'escaire, però l'equip d'Ivan Moreno ha trigat molts minuts a començar a trobar-se còmode sobre el camp.

El segon temps ha començat novament amb el Cerdanyola de Toni Carrillo més ficat, i molt aviat ha tingut l'ocasió més clara de tot el partit: un penal al minut 50 que Albert Cuadras ha xutat directament a fora. Aquest cop, però, el degà penedesenc ha trobat la fórmula de fer-li mal al rival més aviat, i esperonat pel penal, ha reaccionat. Santi Triguero ha buscat amb insistència el gol, però per dues vegades el seu xut potent amb la cama esquerra ha marxat, per poc, desviat. També ho han intentat, després Bernat i Víctor Oribe, però el porter Coca, molt atent, ha impedit el gol vilafranquí, deixant el 0-0 sense moure al marcador.

A part del punt i del fet de no encaixar cap gol, al FC Vilafranca ha destacat també el debut del defensa Joan Castillo, demostrant que pot ser una peça important a la rereguarda.

El proper compromís de l'equip de Moreno serà visitar el FC Santfeliuenc, on buscarà tres punts més que l'allunyin de la zona de descens.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.