MOSTRA ENOGOSTRONÒMICA DE L'ENRAMADA
29-10-2014 10:34
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
L’Arboç va celebrar aquest cap de setmana la segona edició de la Mostra Enogostronòmica de l’Enramada. Una segona edició marcada pel molt notable augment del públic assistent i per la gran qualitat dels expositors i dels productes de proximitat i elaborats que van oferir. L’increment de públic es va traduir en un augment de la venda de tiquets que l’organització xifra en un 25%. Es dona la circumstància que, dissabte a la nit, moltes parades havien exhaurit el gènere.
El nou escenari on s’ha ubicat L’Enramada, la plaça de Catalunya, va acollir divendres la conferència inaugural a càrrec del prestigiós gastrònom Pere Tàpias, un acte multitudinari on Pere Tàpias va glossar tota una sèrie d’originals versos a l’entorn de la coca enramada de l’Arboç, definida pel mateix Pere Tàpies com la millor del Penedès.
Maridatges, showcookings, sorteigs, tallers infantils, inflables, i un llarg etcètera d’activitats van contribuir a fer de L’Enramada una experiència inoblidable per tots aquells que es van acostar a l’Arboç divendres i dissabte passats. Tal com va declarar l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, "estem posicionant L’Arboç com una destinació turística cultural amb una important vessant enogastrònomica. Convido a tothom a degustar les especialitats dels nostres establiments de restauració i els nostres vins i caves".
PUBLICITAT
PUBLICITAT