Vegueria del Penedès

HOLLABACK!

Més de 100 mostres d'assetjament sexual en deu hores


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-10-2014 17:38

L'organització Hollaback! vol posar fi a l'assetjament sexual al carrer i ha gravat un vídeo que mostra els comentaris que ha de soportar una dona que simplement passeja pel carrer

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'organització sense ànim de lubre Hollaback! vol posar fi a l'assetjament sexual al carrer i ha gravat un vídeo que mostra els comentaris que ha de soportar una dona que simplement passeja pel carrer. La dona, vestida amb samarreta negra i texans, rep més de 100 mostres d'assetjament sexual durant deu hores de passeig pels carrers de Nova York.

Després de fer-se pública aquesta campanya, l'organització ha denunciat que la protagonista del vídeo ja ha rebut amenaces d'agressions i violació a través de les xarxes socials.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.