Vegueria del Penedès

ENVIAMENT DE SOLIDARITAT

Vilanova i Cubelles envien un camió solidari cap als camps Sahrauís


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-10-2014 17:43

Porta 11 tones d'aliments, mantes, roba d'abric i medicaments

Eix. Camió Catalunya amb el Sahara

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ahir dimarts va sortir de Vilanova i la Geltrú un camió amb destinació als camps de refugiats sahrauís amb onze tones d'aliments, mantes, roba d'abric i medicaments. Aquest camió arribarà en els pròxims dies als camps via Alacant i Oran.

La iniciativa ha sorgit de 24 entitats solidàries amb el Sàhara de diferents indrets de Catalunya amb la col·laboració d'ajuntaments com el de Vilanova i la Geltrú i Cubelles. El motiu han estat unes tempestes huracanades que van destruir una part dels campaments el 21 de setembre.

Algunes de les entitats participants a aquesta acció creuen que seria necessari el reprendre la possibilitat d'organitzar una caravana anual destinada al Sàhara. La campanya actual té dues parts. La primera és la portada d'aquest material, i la segona la recollida de diners per, o bé ajudar directament a les famílies, o bé per adquirir allí els materials necessaris. A finals de novembre o principis de desembre una representació d'aquestes entitats es desplaçarà als campaments per avaluar les necessitats. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.