Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Ple de victòries del CTT Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-10-2014 18:37

Aquest cap de setmana els tres equips vilanovins aconseguiren la victòria en els seus respectius partits tots com a locals

Eix. Andrea Vidal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El segona estatal torna a mirar a l’ascens

L'equip de segona nacional amb una còmode victòria com a local davant del C.N.Sabadell per 5 a 1.
Obrir el marcador el juvenil Roger Blanco per 3-0 contra D.Creus, seguidament F.Conde sumar el segon punt contra F.Huguet per 3-2. R.Monzó continuar amb la superioritat local amb un 3-0 contra  A.Stievenart. Remataren el partit per partida doble un altre cop R.Blanco i R.Monzó amb dos 3-1 i el darrer punt ja testimonial el local F. Conde cedir per 3-1 contra A. Stievenart.
 

Vilanova B primer triomf i surt de la cua

Per la seva part l'equip de tercera nacional aconseguir la seva primera victòria de la temporada en un partit molt treballat i ple d'alternatives amb un marcador final de 4-2 contra l'equip de Falcons de Sabadell. Salva Milà i Pere Blanco aconseguiren cadascun els dos punts mentre J.Cepero aquest cop no puntuà.
 

Vilanova C 6-0 i a pensar en l’ascens

Per acabar d'arrodonir el cap de setmana l'equip de segona B provincial passar per sobre del C.T.T. L’Hospitalet amb un contundent 6-0. Rafel Monzó, Ezequiel Batalla,Andrea Vidal i Jordi Martínez guanyaren tots els seus respectius partits en un encontre plàcid per als vilanovins.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.