Vegueria del Penedès

ALS LOCALS DEL CARRER CORREU

Detenen tres persones i identifiquen 72 més en un operatiu contra les drogues a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-10-2014 8:56

El dispositiu de seguretat respon a les denúncies per incidents, aldarulls, sorolls, consum de drogues al voltant de locals dels carrers Correu, Llibertat i Cuba

Mossos d'Esquadra. Dispositiu policial en tres locals de Vilanova per prevenir delictes contra la salut pública

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilanova i la Geltrú i efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la Unitat de Policia Administrativa, juntament amb la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, el Cos Nacional de Policia i inspectors del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, van realitzar la matinada del passat 25 d’octubre un rellevant dispositiu policial per prevenir delictes contra la salut pública a la població de Vilanova i la Geltrú.

El dispositiu de seguretat respon a les denúncies per incidents, aldarulls, sorolls, consum de substàncies estupefaents i begudes alcohòliques a la via pública i activitats incíviques al voltant de diversos locals de Vilanova i la Geltrú. Aquestes pràctiques van provocar un malestar veïnal que es va fer evident amb la col·locació de pancartes a les balconades exposant les queixes.

El dispositiu del passat dissabte, realitzat entre les 02.30 i les 05.30 hores, va culminar amb la inspecció de tres locals d’oci nocturn del centre de Vilanova i la Geltrú, situats en els carrers Correu, Llibertat i Cuba.

El balanç final del dispositiu va ser de 72 persones identificades, cinc de les quals van ser denunciades per la LO 1/92 de Protecció de Seguretat Ciutadana per tinença de substàncies estupefaents i el comís de 36 paperines de cocaïna. A més, davant de les irregularitats administratives detectades en els tres locals, els mossos de la Unitat de Policia Administrativa van aixecar tres actes de denúncia i dues més les van aixecar els inspectors de Treball de la Generalitat. En un dels locals també es va identificar una persona que portava un telèfon denunciat com a sostret.

El Cos Nacional de Policia, també present en el dispositiu i d’acord amb les seves competències, va detenir un home per la llei d’estrangeria. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.