30-10-2014 10:19

Eix. CP Vilafranca Capital del Vi – CE Noia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CP Vilafranca Capital del Vi 0 – CE Noia 2

Ahir es va disputar el derbi per excel·lència de l’OK Lliga de l’Alt Penedès, on vilafranquins i sadurninecs van tenir 2 cares, una primera part més de control i especulació i una segona amb més ritme i emoció.

A la primera part els de la Capital del Cava van jugar amb una mica més de rapidesa que els locals, on el Vilafranca estava condicionat per les baixes de Roger Rocasalbas i Joan Vàzquez, però alhora aquestes baixes van demostrar que els joves del planter vilafranquí tal i com ho va demostrar, ahir, Enric Martí, ja poden començar tenir molts més minuts dels que tenen per tal de donar-los la confinaça necessària per ser un home més del primer equip del Patí. El Noia després de tenir alguna ocasió clara, en una jugada del veterà Francesc Bargalló, va posar el 1 a 0 en el marcador en el minut 9 de partit, el Vilafranca no es va arronsar i continuaba arribant a la porteria visitant, però un encertat Ribó ho aturava tot. En el minut 18, i després de que els àrbitres no xiulessin una falta favorable al Patí, en la següent contra el Francesc Gil pel Noia va fer el 0 a 2.

A la segona part els vilafranquins van sortit amb la voluntat de retallar distànces i es van volcar a l’atac, mentre que el Noia buscava les seves oporutnitats amb llançaments llunyans de Bargalló però mica en mica el partit es va tarnar boig i va deixar ocasions per ambdós equips. El millor del Noia, Alex Ribó qui ha sigut vital durant tot l’encontre i més a la segona part en què el Vilafranca l’ha atacat de totes les formes posibles; fins i tot li ha aturat un penal a Jordi Esteva al 46’. El marcador ja no s’ha mogut, tampoc en els contraatacs del Noia que ara sí a la segona han vist un segur Gerard Camps, i un Enric Martí, que va demostrar que si juga minuts a l’OKlliga pot ser un home de futur del Patí.

Apuntar la trifulca entre Roger Rocasalbas i Jordi del Amor. El primer, des de fora de la pista, on es preocupava pel seu company Marc Navarro i Jordi del Amor, va anar a increpar-lo que cosa que va acabar amb amb una tarja blava pel jugador del Noia i un redactat dels àrbitres en l’acta.

Ara el Vilafranca tretzè amb 4 empatat amb Lleida, Manlleu i Vendrell, sent els nostres els únics que tenen 7 partits jugats.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (0): Gerard Camps – Jordi Esteva – Marc Navarro – Xavi Caldú – Rubén Fernández [5 inicial] Jordi Galán – Enric Martí

NOIA FREIXENET (2): Alex Ribó – Aleix Esteller – Jordi del Amor – Francesc Bargalló – Eloi Albesa [5 inicial] Francesc Gil – Borja Ferrer

Gols: 0-1 Francesc Bargalló 9’33” / 0-2 Francesc Gil 18’43”