Vegueria del Penedès

ACTIVITAT ECONÒMICA

Neix l'Associació Plaça de les Cols, que es presenta aquest dissabte amb un concert


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-10-2014 18:26

El cantant sitgetà actuarà dissabte a les 21.30h en el concert de presentació de la nova associació que busca impulsar l’activitat a la plaça

EIX. Neix l’Associació Plaça de les Cols

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els comerços locals Bar Italia, Can Mas, La Carmanyola, La Casa dels Formatges, La Galeria, El Racó de les Cols, El Restaurant del Foment, La Tasca i Vitis han decidit unir sinergies i crear l’associació de la Plaça de les Cols. La nova associació neix amb el desig de potenciar l’activitat a la plaça amb un seguit de propostes que s’iniciaran amb el concert de Sergi Ramírez aquest dissabte a les 21.30h.

L’actuació del cantant sitgetà a la Plaça de les Cols serà l’acte de presentació d’una associació que anirà fomentant l’oci i el comerç de la zona amb un seguit d’activitats dirigides a tot tipus de públic. L’Associació La Plaça de les Cols té previst organitzar diferents actes com concerts de Jazz o espectacles dirigits als més menuts.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.