Vegueria del Penedès

FUNDADA A VILANOVA I LA GELTRÚ

Granier accelera la seva expansió internacional


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-10-2014 18:32

La firma, present ja a Estats Units amb un establiment a Miami, acaba d'instal·lar-se a Portugal i abans de final d'any té previst el seu desembarcament a Itàlia, França i Regne Unit

EIX. Granier

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La cadena de fleques Granier consolida la seva expansió internacional amb l'obertura de nous establiments. La firma ha inaugurat el seu primer local a Lisboa, situat en l'Av. 5 octubre, i n’obrirà un altre a la Rua Aurea, a pocs minuts del famós Elevador de Santa Justa.

Fundada a Vilanova i la Geltrú l’any 2009 per Juan Pedro Conde, forner de professió, Granier actualment és una empresa immersa en un procés d'expansió a Espanya, on ja disposa de més de 200 establiments i empra a més de 2.000 persones, paral·lelament a l'inici de la seva internacionalització. Granier ja disposa d'un establiment a Miami (Estats Units), on seguirà ampliant la seva presència amb un altre nou local ja en construcció. Durant aquest any la firma té previst instal·lar-se a més, en diverses capitals europees com Londres o Roma, obrir-se mercat a França i iniciar el seu desembarcament en altres països com Mèxic.

La filosofia de Granier es fonamenta en els més de 20 anys d'experiència del seu fundador, i mostra com a carta de presentació "el respecte a un producte ancestral com és el pa, en la formació al franquiciat i en el compromís amb la màxima qualitat a preu just".

L'èxit la cadena l'atribueix a "l'elaboració artesanal del pa; la ubicació dels locals en zones cèntriques; la logística que permet repartir diàriament a totes les franquícies des de les seves centrals; l'experiència dels seus gestors al món de la fleca i a la rendibilització del punt de venda".

Els pans s'elaboren en els seus obradors situats a Catalunya, Madrid, i previsiblement a la fi d'any també a Canàries.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.