Vegueria del Penedès

OBRES AL BARRI DE MAR

Vilanova reobre el pas sota la via del carrer Llibertat


Redacció Vilanova i la Geltrú

01-11-2014 10:56

Les obres d'ampliació i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat es van iniciar a finals a l'octubre de l'any passat

EIX. Vilanova reobre el pas sota la via del carrer Llibertat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'obertura del pas sota la via del carrer de la Llibertat un cop finalitzades les obres de reforma i millora ja és una realitat. Aquest migdia, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras ha inaugurat aquest "eix de comunicació i connexió entre el barri de Mar i el centre de la Vila". L'acaldessa ha creuat el nou pas acompanyada de regidors i regidores del Consistori vilanoví i ha destacat que la reforma i millora d'aquest pas respon a "un dels objectius de la legislatura que era potenciar les connexions entre el centre i el mar". Per a l'alcaldessa, "Vilanova i la Geltrú és potent perquè té el mar i té comerç i té indústria" i la reforma d'aquest pas que connecta amb el carrer de la Llibertat suposa "un eix de connexió important a la ciutat".

L'acte institucional per celebrar l'obertura del pas, que ha estat tancat durant un any per les obres de reforma i millora, tindrà continuïtat aquesta tarda i nit amb el programa d'actes que han organitzat les associacions veïnals i comerciants del barri de Mar, així com els paradistes del Mercat de Mar. A l'acte institucional hi han assistit els regidors del Govern municipal Joan Giribet; Glòria Garcia; Gerard Figueras; Miquel Àngel Gargallo i Blanca Albà. També hi ha assistit en representació del Grup Municipal del PSC, Juan Luís Ruiz, Oriol Escalas i Joan Ignasi Elena.

Les obres d'ampliació i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat es van iniciar a finals a l'octubre de l'any passat i s'han executat en el termini previst de 12 mesos. El seu cost ha estat de 895.604 euros, dels quals un 83% han anat a càrrec del PUOSC, un 12%, a càrrec del programa XARXA de la Diputació de Barcelona i el 5% restant a càrrec de l'Ajuntament de la VNG. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.