Vegueria del Penedès

"AQUÍ MILLOREM GELIDA"

Gelida millora la Font Freda i el seu entorn natural


Redacció Gelida

17-11-2014 19:20

La regidoria de Serveis està arranjant les fonts malmeses del terme municipal

Ajuntament de Gelida. Gelida millora la Font Freda i el seu entorn natural

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Gelida té dins del seu terme municipal un gran nombre de fonts naturals. Si fa uns mesos es va actuar a la Font de Sant Miquel, les últimes setmanes s'han fet obres d'arranjament a la Font Freda i el seu entorn.

Aquesta font, fora del nucli urbà direcció sud, està situada al bosc de Vallbardina i s'havia malmès els darrers mesos, sobretot per les pluges. El raig d'aigua sortia fora de la canalització de la font i necessitava millorar el camí d'accés, l'estabilització del pont de fusta i els bancs.

La brigada municipal ha arranjat la font, canalitzant l'aigua pel seu sortidor original, i ha reparat i estabilitzat el pont i els bancs, a part de millorar els camins d'accés i principal que van quedar deteriorats per les fortes pluges de setembre i octubre.

Aquesta és una de les actuacions incloses dins del nou pla "Aquí millorem Gelida" que significarà una inversió de més de 70.000 euros en diversos espais públics del municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.