Vegueria del Penedès

NOU ÒRGAN CONSULTIU

Obren les inscripcions per formar part del Consell Municipal de Cultura de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-11-2014 20:13

Una quarantena de persones s'interessen pel funcionament d'aquest nou òrgan en la reunió informativa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Auditori Municipal va acollir ahir una sessió informativa per explicar el funcionament del Consell Municipal de Cultura, que es vol constituir a principis de 2015 i que ha d'esdevenir l'eina fonamental per impulsar el debat i la reflexió sobre l'estat de la cultura a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, així com el desenvolupament i la definició de quines han de ser les grans línies polítiques culturals municipals, a mig i llarg termini, consensuades a través de la participació ciutadana.

Una quarantena de persones es van interessar per aquesta sessió, que ha de servir per engrescar la gent que tingui ganes d'implicar-se en la cultura de la ciutat a formar part del Consell. El tràmit d'inscripció al Consell Municipal de Cultura està obert des d'avui mateix fins al 20 de gener de 2015. Es pot fer a través de la Carpeta Ciutadana, i també de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

S'hi pot inscriure qualsevol representant d'entitat o associació cultural registrada al Registre d'Entitats Municipal, o qualsevol ciutadà empadronat a VNG que per raons professionals, de coneixement o d'interès en l'àmbit de la política cultural del municipi manifesti al voluntat de ser-ne membre. Cal ser major de 16 anys, i és indispensable el compromís d'assistir a les sessions convocades i participar-hi a través dels òrgans del Consell.

A principis d'any es convocarà les persones inscrites a una primera reunió i es formaran els òrgans: el Consell Plenari (integrat per tots els membres del Consell; la Comissió Permanent (encarregada de vetllar per l'impuls i el bon funcionament del Consell); i les Comissions de treball sectorials, formades per membres del Consell.

Durant la trobada de dijous la regidora de Cultura Marijó Riba i el regidor d'ICV Manel Clavé van resoldre els dubtes dels assistents sobre el funcionament del Consell i el procediment per inscriure-s'hi, i van posar a disposició de la ciutadania la regidoria de Cultura per aclarir qualsevol informació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.