Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

Quan estimes Canyelles


CiU Canyelles Canyelles

20-11-2014 20:20

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Quan estimes una cosa, la cuides i vigiles perquè no li passi res nociu. Però, quan aquesta cosa és tot un poble, es converteix en un repte més complex que requereix d’un compromís ferm per a poder cuidar-lo. Tot ciutadà civilitzat sol estimar el seu municipi, poble o ciutat, d’una manera personal i diferent. Hi ha qui pot mostrar un respecte com a veí o veïna sense entrar en cap implicació associativa, o hi ha qui pot estimar-se’l tant que hi participarà emprenent idees i accions socials, econòmiques o polítiques.

La política municipal és una forma d’estimar un poble perquè és una forma de preocupar-te pels teus veïns i veïnes per a fer-los la vida més fàcil i millor. No oblidem l’essència de servei públic de la política, justament ara que passa per hores baixes. Des de Convergència i Unió, defensem la proximitat de la política amb responsabilitat i compromís, per això, el nostre partit creu que la millor persona per a defensar-ho és la Rosa Huguet. Confiem en ella perquè torni a liderar el poble amb l’estima que ho ha fet des de sempre, sobretot en els darrers anys com alcaldessa. 

Quan estimes Canyelles ets capaç de llevar-te ben d’hora per arrancar nous projectes, dedicar totes les hores que siguin necessàries per servir els veïns i les veïnes, perseguir subvencions perquè el poble tingui un nou gimnàs, negociar amb la Generalitat per tal que els joves puguin anar a un institut local, atendre totes les necessitats i demandes de la gent, acabar el dia molt tard i llevar-se ben d’hora l’endemà. Només si estimes Canyelles pots fer tot això. El compromís de la Rosa és la garantia d’un poble que avança tot i les dificultats econòmiques. En aquesta legislatura, el govern que presideix ha invertit en serveis socials per donar acollida a les demandes de les famílies que pitjor ho estan passant. Però també ha invertit en nous serveis educatius -amb el nou institut-, laborals i de formació -amb l’Artífex-, esportius –amb el nou gimnàs i el camp de futbol de gespa-, i de millora dels carrers i places.

Convergència i Unió torna a confiar en la Rosa Huguet perquè encapçali la llista electoral de la nostra formació en les eleccions municipals de 2015. Estem convençuts que és la millor candidata i defensora dels interessos de Canyelles. Només ella pot fer que Canyelles continuï avançant pel bon camí.  Canyelles té una vitalitat que cal mantenir i promocionar, la feina que s’ha engegat en aquest mandat cal mantenir-la i potenciar-la durant els propers anys. Qui coneix a la Rosa sap que és qui millor ho pot liderar. Rosa, amb tu Canyelles va endavant!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.