Vegueria del Penedès

ROSTADA POPULAR

Calafell presenta la nova anyada de l'oli novell D.O. Siurana


Redacció Calafell

23-11-2014 23:06

En la Rostada Popular, que ha tingut lloc al Celler de la Cooperativa Agrícola de Calafell, els assistents han degustat el vi i l’oli de la collita d’enguany

Ajuntament de Calafell. Calafell presenta la nova anyada de l’oli novell D.O. Siurana

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Avui ha tingut lloc a Calafell la Rostada Popular, un esdeveniment en què la  Cooperativa Agrícola de Calafell presenta a la ciutadania i als empresaris de la restauració la nova anyada de l’oli novell D.O. Siurana, en el marc d’un esmorzar “de forquilla i ganivet”.

Més d’un centenar de calafellencs han assistit a aquest acte popular tan tradicional a Calafell. Entre els assistents hi havia l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, el delegat de la Generalitat, Joaquim Nin, i la regidora de Cultura, Sandra Suàrez, a més d’altres regidors del consistori.

En la Rostada Popular, que ha tingut lloc al Celler de la Cooperativa Agrícola de Calafell, els assistents han degustat el vi i l’oli de la collita d’enguany, mentre esmorzaven carn a la brasa i torrades de pa amb tomàquet.

També s’ha celebrat una trobada de plaques de cava, que estaven exposades a l’entrada de la Cooperativa.

Durant la Rostada els ciutadans han pogut adquirir cava, vi i oli novell  de la Cooperativa Agrícola de Calafell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.