Vegueria del Penedès

FINAL DE TEMPORADA

Andreu López i Serafín Rodríguez reben el Xicot insígnia 2014


Redacció Vilafranca del Penedès

24-11-2014 18:17

A banda dels “Xicots insígnia”, també es van fer reconeixements a la canalla de la colla per la seva valentia i el gran esforç que han fet, a les dues primeres dones que han parat un 4 de 8 a terços

Xicots de Vilafranca. Andreu López i Serafín Rodríguez reben el Xicot insígnia 2014

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Xicots de Vilafranca han celebrat aquest dissabte el sopar de final de temporada, amb més de 250 assistents. En aquesta festa, que té la finalitat de premiar la feina feta durant tot l’any per la gent de la colla, se solen atorgar reconeixements a xicots i xicotes que hagin destacat per algun motiu. Els premis més emblemàtics i esperats cada any són els “Xicot insígnia”, que distingeix el compromís de dos castellers i que enguany ha estat per a Andreu López i Serafín Rodríguez.

A banda dels “Xicots insígnia”, també es van fer reconeixements a la canalla de la colla per la seva valentia i el gran esforç que han fet, a les dues primeres dones que han parat un 4 de 8 a terços –Eli Vallejos i Aina Mallol-, als fotògrafs Crístian Muñoz, Ivan Gómez i David Amposta, i a les colles “amigues” Colla Jove dels Castellers de Sitges i Minyons de l’Arboç, amb qui els Xicots han tingut més intercanvi d’actuacions enguany. 

També es va fer una menció a colles amb les quals hi ha hagut una col•laboració especial, com són els Falcons de Vilafranca i els Vailets de Gelida. D’altra banda, es va poder gaudir d’una demostració del nou grup de gralles de la colla, que es va estrenar en la darrera actuació d’enguany, a Altafulla. Entre els convidats s’hi van comptar autoritats, representants de mitjans de comunicació i membres d’altres colles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.