Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

L'associació esportiva Pasifae participa en unes jornades a Albinyana


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-11-2014 17:40

Eix. Les gimnastes de l'Associació esportiva Pasifae

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte 22 novembre l'Associació Esportiva Pasífae va ser convidada per fer una exihibición de gimnàstica artística a la presentació d'activitats de l'Associació Recreativa d'Albinyana que es va fer al gimnàs de l'escola Joan Perucho d'Albinyana.

Per les gimnastes era la primera vegada que participaven davant d'un públic que va aplaudir molt la seva actuació, va ser una experiència molt positiva per a elles.

L'Associació Esportiva Pasífae també vol informar, que per primera vegada a Vilanova l'entitat farà classes de gimnàstica rítmica. Ja hi ha un grup de nenes repartides en dos dies, molt il·lusionades amb aquesta modalitat i practiquen amb els aparells de pilota, cèrcol i cordes.

Tota persona que vulgui més informació tant en gimnàstica artística com en la rítmica pot trucar per telèfon al 658 91 60 53 o enviar un correu a a.e.pasifaevilanova@hotmail.es

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.