Vegueria del Penedès

El PP demana un Reglament d'Ús dels centres cívics de la ciutat


PP Vilanova Vilanova i la Geltrú

26-11-2014 17:57

Plantejar de comú acord, avaluar la possibilitat de prioritzar, en els centres cívics, les activitats de les associacions de veïns i veïnes de la ciutat

Eix. Carmen M. Rodríguez

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Segons apunta la regidora Carmen M. Rodríguez, darrerament hi ha hagut diversos conflictes entre associacions de veïns, entitats i altres col·lectius per l’ús d’equipaments municipals, i més concretament, per l’ús d’espais de centres cívics per a activitats pròpies de cada una de les organitzacions. Un dels conflictes rau en l’ús dels centres entre les associacions de veïns i veïnes, i altres entitats de la ciutats.

Si bé, la ciutat disposa de reglaments d’ús i funcionament de diversos equipaments municipals, com ara espais d’oci nocturn, aules multimèdia, instal·lacions esportives escolars i espais d’entitats, no es disposa d’unes normes específiques per a regular la cessió d’espais als centres cívics, quan en aquests hi conviuen associacions de veïns i entitats.

Creiem que la mancança d’unes normes pot provocar conflictes entre les entitats i les associacions, especialment alhora d’organitzar activitats en dates assenyalades.

En aquest sentit, la existència d’unes normes mínimes de funcionament dels centres cívics, permetria reduir la conflictivitat entre els diferents col·lectius i permetria assolir, de forma transparent, uns criteris que permetin una correcta utilització dels centres cívics de la ciutat.

Per altra banda, actualment, hi ha constituïda una comissió especial per a la revisió del Reglament Orgànic Municipal, la qual podria assumir els treballs per a la creació d’unes normes d’ús i funcionament dels centres cívics, de la mateixa manera que es podria ampliar la Normativa d’usos i funcionament dels espais d’entitats, per ampliar-ho també, amb les peculiaritats que corresponguin, als centres cívics de la ciutat.

Es per això que el grup Popular, demana a l’equip de Govern, encomanar a la comissió especial per a la revisió del Reglament Orgànic Municipal, o a través d’una altre comissió creada a l’efecte, a avaluar la possible incorporació a les Normes d’Ús i Funcionament dels espais d’entitats de normes específics per als centres cívics de la ciutat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.