Vegueria del Penedès

DETINGUT A LLEIDA

Detenen un lladre per intimidar amb una destral les dependentes de dues benzineres de Cubelles


Redacció Cubelles

27-11-2014 8:33

El detingut va fugir del lloc dels fets en un vehicle sostret que va abandonar a l’autopista després de tenir un accident

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Vilanova i la Geltrú, van detenir el passat 14 de novembre a Lleida  un home de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de Cunit com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a Cubelles.

La detenció és fruit d’una investigació iniciada el passat 18 d’octubre després que els mossos van tenir coneixement que es van produir dos robatoris amb violència a dues benzineres situades a la C-32 de la localitat de Cubelles.

En el primer fet ocorregut el 18 d’octubre pels volts de les 3:30 hores, l’individu va intentar accedir a l’interior de la botiga de la benzinera amenaçant a la dependenta amb una destral però no es va poder endur res al negar-se la treballadora a obrir la porta. Finalment l’home va desistir.

Cinc minuts més tard, l’home és va dirigir a una altra benzinera i, amb el mateix modus operandi, va assaltar l’establiment i se’n va endur 1000 euros de la caixa registradora.

Per tal de cometre els dos robatoris, l’autor dels fets va fer servir un vehicle que hauria sostret hores abans a la població de Cunit i que és el que va utilitzar per fugir del lloc, Es dóna la circumstància que en la fugida l’home es va accidentar a l’alçada del peatge de Cubelles de la mateixa autopista C-32, lloc on va abandonar el vehicle per continuar la fugida a peu.

Fruit de la investigació els mossos van tenir coneixement que l’home es trobava a Lleida, motiu pel qual es van desplaçar fins allà i el van enxampar.

El detingut va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.