Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2015

L'Arrivo de Vilanova arrencarà al carrer Llibertat, després del sermó del rei


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-11-2014 20:02

El rei Carnestoltes arriba enguany carregat de novetats, la més destacada, un itinerari totalment nou que finalitzarà al carrer Llanza

EIX. Arrivo de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al carnaval, tot s'hi val, i una de les grans novetats d'aquest any a Vilanova i la Geltrú és la reformulació íntegra de l'Arrivo del rei Carnestoltes. Es tracta d'un dels actes més participatius de la festa, que enguany organitzarà La Unió Vilanovina i que comptarà amb nou horari, recorregut i estructura.

L'Arrivo del rei Carnestoltes arribarà el 13 de febrer a les 20 hores a la plaça de la Vila i farà el seu sermó abans que el seguici de carrosses i mascarades comenci la rua. Les colles es concentraran al carrer Unió i el recorregut de les mascarades començarà des del carrer Llibertat i passarà pels carrers Caputxins, Sant Gregori, la rambla Principal i finalitzarà al carrer Llanza. La cloenda de l'Arrivo serà a la plaça del Mercat.

El canvi preten donar un nou aire a l'acte, però des de l'organització s'ha deixat clar que es tracta d'una prova per millorar la festa i que en les properes edicions s'aniran introduïnt més canvis si es creuen necessaris.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.