Vegueria del Penedès

TENNIS

Finals de l'Open de Tennis sènior del Vendrell


Redacció El Vendrell

27-11-2014 20:21

Eix. Magda Gual i Susana Amela

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El III Open de Tennis Sènior del Vendrell, organitzat pel CT Comarruga Atlétic en les instal·lacions municipals, presenta a dos campions locals. D'una banda, Magda Gual ha revalidat el títol de campiona en derrotar en la final a Susana Amela per 6/2 3/6 6/3 després d'un partit molt disputat.

D'altra banda, en la categoria masculina +40, Ton Rovirosa s'ha proclamat campió en imposar-se en la final a Emilio Fontsere en 2 sets. En l'edició del 2013 a Ton se li va escapar el triomf final en una disputada trobada contra Eugenio Marco. El quadre del masculí +30 finalitzarà aquesta setmana. Ramzi Shuaibi espera en la final al guanyador del duel entre Antonio Cano, campió vigent, contra Salvador Asbert.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.