Vegueria del Penedès

PRESENTACIÓ EQUIPS

Convocat pel 6 de desembre l'acte de presentació oficial del Base Olèrdola


Redacció Olèrdola

28-11-2014 18:55

Eix. Imatge d'arxiu del Club d’Esports Base

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aprofitant l’aturada de les competicions federades, el Club d’Esports Base Olèrdola ha programat pel proper dissabte 6 de desembre l’acte de presentació oficial dels seus equips. L’activitat, programada a partir de les 10 del matí a les instal·lacions municipals d’Els Pins de Moja, començarà amb una botifarrada. A les 12 del migdia es procedirà a la presentació dels equips, amb una fotografia a cada jugador i jugadora i a cada equip. Per acabar, es preveu captar la imatge conjunta oficial de la temporada amb tots els equips.

Per poder participar a la botifarrada, cal inscriure’s fins el dimecres 3 de desembre. El preu és de 5 euros i inclou botifarra, postres, beguda i 2 tires de números per participar en el sorteig d’un pernil i un televisor. Els jugadors, entrenadors i delegats estan convidats, però cal que igualment formalitzin la seva inscripció.

Els jugadors hauran d’anar equipats amb el nou xandall del club. El sorteig del pernil i del televisor se celebrarà poc abans de fer la fotografia conjunta. Fins poc abans del sorteig es podran comprar tires per participar-hi, al preu d’1 €.

Estan cridats a participar en l’acte els 17 equips federats que aquesta temporada té el Base Olèrdola, més l’equip que juga al Jespe i el de mainada. En total, prop de 280 infants i joves que practiquen esport amb aquesta entitat d’Olèrdola.

El club també ha anunciat que posarà a la venda un lot de fotografies i productes de marxandatge que es podran encarregar. El lot inclou 1 fotografia del jugador, 2 fotografies del jugador amb calendari, 1 fotografia de l’equip, 1 catifa pel ratolí de l’ordinador, 2 clauers amb la fotografia del jugador i 1 imant. El preu del lot és de: 15€ .A banda del lot, també hi haurà la possibilitat de comprar fotografies individuals o dels equips. Per més informació de tot el relacionat amb la venda de fotografies i lots de marxandatge, els interessats es poden dirigir al despatx de secretaria del club.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.