Vegueria del Penedès

BÀSQUET

El jugador del Bàsquet Samà Gerard Gutíerrez, entre els 20 millors de Catalunya


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-12-2014 7:53

CB Samà. Gerard Gutíerrez

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jugador del Mini Masculí A del CB Samà, Gerard Gutiérrez, ha superat el tall i entra a la pre-selecció catalana dels 20 millors jugadors de la seva categoria. Aquests jugadors pre-seleccionats aniran entrenant durant tota la temporada per preparar el Campionat d'Espanya que es realitzarà del 28 d'abril a l'1 de maig a San Fernando (Andalusia). Abans del campionat d’Espanya el jugador vilanoví encara haurà de superar l’últim tall, per tal de configurar l’equip definitiu amb 12 jugadors + 3 suplents.

Gerard Gutíerrez i 3 jugadors més del Samà, Christian Prado, Àlex Barlett i David Perat, van formar part de la primera pre-selecció mini, amb els 50 millors jugadors de Catalunya de la seva categoria.

En l’apartat femení cal destacar que també forma part de la pre-selecció de les 20 millors jugadores de la seva edat la vilanovina Alba Barneda, actualment jugadora del Basket Almeda.

Més informació

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.