Vegueria del Penedès

AP-7

Foment estudia les bonificacions per a camions a Vilafranca per al 2015


Redacció Vilafranca del Penedès

10-12-2014 11:19

La ministra ha confirmat avui que s'està treballant per aplicar descomptes de fins al 50% als trams d'Altafulla, Vilafranca del Penedès i Martorell de l'AP7

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat avui que el govern estudia l'aplicació de bonificacions en peatges per a camions en els trams de l'AP7 d'Altafulla, Vilafranca i Martorell per a l'any vinent. Segons el ministeri, la despesa que representa aquesta mesura en els trams paral.lels a la N-340 és moderada i que suposa un efecte molt favorable a curt termini.

Pastor ha confirmat l'aplicació dels descomptes en el tram de Vilafranca en una resposta al diputat de CiU Jordi Jané, que ha reclamat urgència a la ministra: 'prengui ja la decisió, no deixem passar les dates nadalenques en les que hi ha molt de trànsit'.

El ministeri de Foment estudiar aplicar descomptes de fins al 50% en els peatges dels trams d'Altafulla, Vilafranca del Penedès i Martorell, tot i que sembla difícil que s'apliquin abans de 2015, perquè és el pressupost de 2015 el que ja contempla una partida econòmica per aquesta mesura de bonificacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.