Vegueria del Penedès

FLASH

Les tres cares del litoral de Vilanova


EL PUNT

15-04-2003 7:30

L'Eixample de Mar alterarà l'equilibri entre els usos pesquers, turístics i residencials del front marítim vilanoví

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Els pròxims anys seran clau per al desenvolupament de la façana marítima de Vilanova i la Geltrú. La urbanització de l'Eixample de Mar, en els terrenys que fins ara havia ocupat la fàbrica Pirelli, una gran peça al centre urbà on cabran un miler d'habitatges, nous equipaments i places públiques, serà un revulsiu per transformar el litoral vilanoví. De moment, però, la ciutat no aprofita prou bé les potencialitats del seu litoral, tal com va queixar-se el representant de l'Associació d'Empresaris del Garraf (ADEG) durant un debat sobre el pla d'aparcaments de la ciutat. Asfalt en mal estat, desaprofitament del far i l'excés de cotxes són alguns dels exemples citats que donen mala imatge a la Vilanova marítima.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.