Vegueria del Penedès

NADAL 2014

130 figurants participaran al Pessebre vivent de Sant Pere de Riudebitlles


Redacció Sant Pere de Riudebitlles

16-12-2014 19:14

Es consolida aquest any amb nous quadres i l’ampliació del recorregut

EIX. Pessebre vivent de Sant Pere de Riudebitlles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El ja tradicional pessebre vivent de Sant Pere es consolida aquest any amb nous quadres i l’ampliació del recorregut. En total, seran vint-i-cinc els quadres representats amb la incorporació del terrissaire, el joier, el pastisser o el cel entre altres. Segons l’organització, l’objectiu és que sigui un pessebre en moviment en què els figurants actuïn amb naturalitat. Es vol evitar, així, que els quadres siguin estàtics. L’objectiu és, també, que hi participin persones de totes les edats i que, a poder ser, els pares acompanyin els seus fills en les representacions. El pessebre vivent es durà a terme des de dos quarts de set fins a dos quarts de nou del vespre del dimecres 24 de desembre al Barri Vell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.