Vegueria del Penedès

LA MÉS INFLUENT

Casaametller i Núria Valls presenten la col·lecció “Ara vull Cuinar!”


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-12-2014 11:19

L'actriu vilanovina és l'autora del Bloc de la Mami, considerat un dels 10 blogs de cuina més influents dins del rànquing de Mytaste.cat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Casaametller aposta per recuperar la cuina de casa, elaborada amb productes frescos i de qualitat, amb la publicació de la col·lecció “Ara vull cuinar!”, un compendi de quatre llibres il·lustrats de receptes, senzilles i pràctiques, pensades per a les necessitats del dia a dia.

L’autora dels llibres és Núria Valls, actriu i apassionada per la cuina, qui ha reunit en aquesta col·lecció un total de 180 receptes equilibrades i saludables, per fer una cuina de mercat amb productes de temporada. A més, cadascun dels plats va acompanyat dels seus valors nutricionals i d’un comentari dietètic elaborat per l’equip de nutricionistes de Casaametller.

La col·lecció editada per Casaametller “Ara vull cuinar!” la integren quatre volums: Verdures per a cada dia; Menús per quedar bé; Menús ràpids; i Plats improvisats. Així, en el llibre ‘Verdures per a cada dia’ presenta 45 receptes lleugeres i saludables per a fer amb verdures. Plats exquisits i creatius que desmunten el tòpic que relaciona les verdures amb una alimentació insípida o avorrida.

‘Els Menús per quedar bé’ ofereix 15 propostes de menús equilibrats i saborosos pensats per sorprendre els convidats quan tenim un compromís, ja sigui família, amics o algú molt especial. ‘Menús ràpids’ és el llibre ideal pels qui volen menjar bé, sa i equilibrat, però tenen poc temps per cuinar. 15 menús per menjar de forma saludable a casa o a la feina aprofitant els productes de cada temporada. I per últim, ‘Plats improvisats’ és un recull de 45 receptes saludables elaborades per improvisar un bon àpat amb els ingredients bàsics que tenim al rebost de casa. Per aprofitar allò que ja tenim i no haver de comprar més.

Núria Valls, bloguera d'Eix Diari, reuneix en aquests quatre llibres algunes de les receptes que ha anat publicant al seu blog personal, que va posar en marxa el 2010 pensant en fer accessible a tothom les receptes que escrivia pels seus fills, els quals, un cop emancipats, li demanaven que els escrivís les receptes que cuinava quan encara vivien a casa.

Amb aquest propòsit, la Núria va deixar d’escriure a mà les receptes i va començar l’aventura del “Bloc de la Mami” , considerat un dels 10 blogs de cuina més influents dins del rànquing de Mytaste.cat.

Núria Valls es defineix com a “actriu, mare i apassionada per la cuina”. El Bloc de la Mami rep unes 2.000 visites setmanals i hi té publicades més de 470 receptes. Com a actriu, ha inerpretat diferents personatges a sèries com El cor de la ciutat, La Riera, Les veus de Pamano i Barcelona ciutat neutral.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.