Vegueria del Penedès

PARCEL·LA DELS HORTS URBANS

Vilafranca obre la convocatòria per optar als horts urbans de Melió


Redacció Vilafranca del Penedès

17-12-2014 11:14

El període per presentar les sol·licituds comença el dilluns 5 de gener i s’acaba el 30 de gener de 2015

Ajuntament de Vilafranca. S’obre la convocatòria per optar a una parcel·la dels horts urbans de Melió de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper dilluns 5 de gener s’obrirà la convocatòria pública de recollida de sol·licituds per a l’accés a les 15 parcel·les d’horta pública situades al carrer de la Vinya, 29, a la zona de Melió.

El període per presentar les sol·licituds comença el dilluns 5 de gener i s’acaba el 30 de gener de 2015 (ambdós inclosos). Les persones interessades poden recollir la documentació i les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o bé al web de l’Ajuntament www.vilafranca.cat (Edictes, anuncis i bans).

Les parcel·les d’horta es concediran a través d’un sorteig públic entre els sol·licitants que compleixin les condicions establertes en el Reglament de règim d’ús dels horts urbans de titularitat municipal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.