Vegueria del Penedès

FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA FANTÀSTIC

'Han Gung-jo', 'Kundo: Age of the Rampant' i 'A Hard Day', premiades als Blue Dragon Awards


Redacció Sitges

20-12-2014 23:54

Han Gung-jo –que a Sitges enguany ha obtingut el premi Noves Visions a la millor pel·lícula de ficció–, ha estat una de les grans triomfadores

EIX. Han Gung-jo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Seül ha acollit avui, dijous 18 de desembre, una nova edició dels Blue Dragon Awards, els reconeguts i prestigiosos premis del cinema coreà. A Hard Day, Kun –do: Age of the Rampant i Han Gung-Jo, totes elles projectades a l’edició del Festival de Sitges d’enguany, han estat premiades.

Han Gung-jo –que a Sitges enguany ha obtingut el premi Noves Visions a la millor pel·lícula de ficció–, ha estat una de les grans triomfadores de la nit amb el premi a l’actriu principal, recaigut en Chun Woo Hee i millor nou director per Lee Soo Jin. Han Gung-jo és un impecable film que es balanceja entre el drama i el misteri d’un fet terrible, que roman fora de camp alhora que atrapa tant a la protagonista com a l’espectador.

A Hard Day, el film de Kim Seong – Hun, ha rebut de la mà de Jo Jin Woong, el premi al millor actor secundari. També ha guanyat el guardó al millor guió i edició. Un pols hitchcockià apuntalen aquest thriller amb escenes d’acció rodades amb impacte i realisme.

Els premis a la millor il·luminació i banda sonora han anat a parar a mans de Kun –do: Age of the Rampant, un film d’aventures i arts marcials a la Corea Feudal que enguany s’ha projectat a Sitges dins de la secció Focus Àsia. Una espectacular superproducció èpica que que ha batut el rècord de taquilla al seu país.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.