Vegueria del Penedès

FUTBOL

El líder Morell no dóna opció a un CF Vilanova que acaba l'any en crisi


Garraf Esports Vilanova i la Geltrú

22-12-2014 17:39

Garraf Esports. CD Morell - CF Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

CD MORELL (2): Miki, Èric, Sangrà, Àngel, Lucha (Gallego, 72′), Martí, Omar, David (Juan José, 84′), Jussi, Jordi Roca (Edu, 22′) i Samu (Donoso, 84′).

CF VILANOVA (0): Nito, Galera, Lavilla, Cols, Álex Iloie (Molina, 45′), Jarabo (Rosa, 15′), Villa, Moha, Oriol (Contreras, 45′), Óscar Hernando (Rubén, 86′) i Bauli (Édgar Doblas, 69′).

GOLS: 1-0 (18′) Jussi. 2-0 (56′) David.

ÀRBITRE: A. Picazo Hernández. TG: als locals David, Àngel, Lucha, Samu, Óscar Gil i Edu; i als visitants Álex Iloie, Rosa i Lavilla (2). TV: Lavilla, 85′.

El CF Vilanova va caure per 2-0 al camp d'un CD Morell que és més líder, després de fer encaixar al conjunt de Manel Rodríguez la seva 4 derrota en els últims 5 partits. La matinera lesió de Javi Jarabo i un gol en un xut gairebé des del mig del camp de Jussi, van aplanar el camí de la victòria pels tarragonins que, ja al segon temps, van arrodonir el 2-0 final gràcies a David.

Se li ha fet llarg el final d’any al CF Vilanova. Després d’un primer tram de temporada excepcional, l’equip de Manel Rodríguez arriba a l’aturada de Nadal amb dubtes i males sensacions, a l’haver sumat només 3 punts dels darrers 15. La derrota per 2-0 al camp del CD Morell fa que els vilanovins caiguin fins la 5a posició i s’allunyin a 8 punts del líder del grup 2n de 1a Catalana, que és el propi CD Morell.

Més informació

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.