Vegueria del Penedès

BELLESA ACTIVA

Els 10 consells de Leonor Grayl per a una cabell 10


Belleza Activa / AMIC Barcelona

11-01-2015 15:46

Pots anar sense maquillar, però si el teu cabell és brillant, posseeix un bon tall i té un aspecte sa i atractiu, la teva imatge serà perfecta

AMIC. Leonor Grayl

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cabell és un dels nostres principals atributs de bellesa. Pots anar sense maquillar, però si el teu cabell és brillant, posseeix un bon tall i té un aspecte sa i atractiu, la teva imatge serà perfecta. No obstant això si vas maquillada i el teu cabell està fet un desastre, la imatge global serà nefasta. Però no sempre tenir un cabell bonic i amb cura vol dir gastar diners en ell, l'important és cuidar, mimar i dedicar les atencions que mereix. Caroline Greyl, presidenta de la signatura de cosmètica capil·lar Leonor Greyl ens dóna les claus per mantenir bell i sa.

1.- Raspalla el cabell sempre en sec i abans del rentat. Això garanteix un desembolic segur i sense trencament, ja que el cabell humit és més feble.
2.- Neteja pintes i raspalls amb regularitat, la brutícia que s'acumula en ells fa malbé el cabell i li resta brillantor.
3.- Tria el xampú segons el cuir cabellut, no et guiïs pel teu tipus de cabell, sinó per la necessitat del cuir cabellut. A més, tingues molt en compte que els xampús que produeixen més escuma no només no són millors, sinó que a més solen ser més agressius.
4.- Renta només les arrels, no cal aplicar xampú ni fregar la resta de la cabellera: amb el xampú que cau sobre mitjans i puntes des de l'arrel és més que suficient.
5.- Si rentes el teu cabell amb freqüència, no reapliques el xampú. Si t'agrada rentar-te els cabells cada dia o cada dos dies, fes una sola aplicació de xampú i aclareix a fons. No necessites més!
6.- L'oli capil·lar, un bàsic. Aplica l'oli especial per al cabell en mitjans i puntes abans de rentar el cabell. Desembolica el cabell i el nodreix i mima en profunditat des de dins, potenciant la seva brillantor.
7.- El rentat ha de durar tres minuts, ¡com poc! En aquest temps s'aplica el xampú, massatge el cuir cabellut per afavorir la circulació, i afegeix aigua a poc a poc per emulsionar el productes mentre segueixes massatge. Realitza aquests gestos durant tres minuts per beneficiar-te de totes les propietats del producte i assegurar-te que arrels i cuir cabellut queden realment nets.
8.-Aplica la màscara segons el teu tipus de cabell: sec, arrissat, fi ... I mai! l'apliquis sobre l'arrel, o perdràs volum. Tampoc la deixis més temps del recomanat ja que el cabell tendirà a assecar-se.
9.- Adapta el teu ritual capil·lar en funció d'on siguis. El clima i el tipus d'aigua afecten i molt! al teu cabell i el seu estat.
10.- Protegeix el cabell. Mai ho seques sense haver aplicat abans un protector termal sense aclarit en mitjans i puntes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.