Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

El CTT Vilanova perd el derbi amb el Vilafranca


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-01-2015 13:28

Eix. Rafa Monzó

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El primer equip va encaixar una derrota a casa contra el CTT Vilafranca, amb un partit de derbi. Els jugadors del Vilanova no van poguer fer res contra el equip rival, amb una mica de mala sort i no està gaire entonats el resultat final va ser de 2-4 amb dos punts d'un encertat Rafa Monzó. Els vilafranquina avancen al Vilanova a la classificació que ara es veu obligat a mirar els resultats de la part de baix per assegurar la permanència en una lliga molt apretada.  

Vilanova B perd a Cardedeu

El segon equip va jugar a camp contrari contra el CTT Cardedeu on va perdre per un clar 5-1 amb només un punt per part dels vilanovins del jugador Jordi Cepero, ja intrascendent per salvar el 6-0. Poques opcions pels del Garraf contra un equip més consistent. Es mantenen en fase de promoció de descens i dissabte vinent contra el darrer classificat es jugaran bona part de la lliga.

Vilanova C guanya i torna a posició de play-off

El tercer equip va disputar un gran partit i entretingut contra el CTT Castelldefels a casa. Va guanyar per un ajustat 4-2 amb un punt de Ezequiel Batalla una altre per part de Jordi Martínez i dos de la jove Andrea Vidal que va acabar de arrodonir el partit. Els del Garraf tornen a posició de play-off d’ascens i recuperen l’optimisme perdut. Andrea jugava el darrer partit amb l’equip donat que fitxa per la resta de temporada pel Vic, de cara a fer equip al campionat d’Espanya infantil.

El Vilanova promeses tercer del nivell C

L’equip promeses dels vilanovins van estar a prop de recuperar el nivell B en la quarta fase a Castelldefels.Sallant, Carmona i Marsal van guanyar el primer partit per 5-0, això els donava l’accés a semifinals que van perdre per un ajustat 3-2. El darrer partit per 3-2 el van guanyar per ocupar el tercer lloc final, a un lloc de l’ascens de nivell.

La setmana vinent es jugarà la 4a fase de la competició individual amb una quinzena de vilanovins en competició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.