Vegueria del Penedès

SESSIÓ PLENÀRIA

Juani Navarrete i Daniel Vidal, al Sessió Plenària


Redacció Cubelles

21-01-2015 18:33

El futur polític de la regidora no adscrita de l'Ajuntament de Cubelles i el pacte de govern de CiU i PP a Canyelles han centrat el programa

EIX. Juani Navarrete i Daniel Vidal, al Sessió Plenària

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta setmana entrevistem la regidora no adscrita de l’Ajuntament de Cubelles, Juani Navarrete. La regidora de Cubelles fa un balanç d’un mandat molt agitat a l’Ajuntament de Cubelles i ens explica quines són les seves intencions de cara a la propera cita amb les urnes.

Després ens traslladem a Canyelles i parlem amb el regidor de Medi ambient del municipi, Daniel Vidal. amb el regidor del PP analitzem les principals accions que s’han dut a terme aquest mandat des de la seva regidoria i quins són els reptes pendents del municipi a mig termini en medi ambient.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.