Vegueria del Penedès

ESTAFA AL CONSUMIDOR

Aigües de Tomoví alerta d'un possible frau amb una empresa que es fa passar pel servei municipal


Redacció El Vendrell

28-01-2015 13:36

L’empresa fa creure que han guanyat un viatge i demana una reunió a la vivenda particular

Ajuntament del Vendrell. El regidor d’Aigües de l’Ajuntament del Vendrell, Jaume Escarré

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aigües de Tomoví ha alertat avui que una empresa està realitzant enquestes al municipi del Vendrell, tant a la via pública com a habitatges particulars, utilitzant el nom del Servei Municipal d’Aigües del Vendrell. Posteriorment diuen que han guanyat un viatge per omplir l’enquesta i intenten concertar una reunió a les seves vivendes per concretar els detalls.

El regidor d’Aigües de l’Ajuntament del Vendrell, Jaume Escarré, ha explicat que “en cap cas realitzem aquest tipus de campanyes comercials i que qualsevol ús del nom de l’empresa o el Servei per a aquesta activitat constitueix un il•lícit penal”.

Per a qualsevol consulta, Aigües de Tomoví recorda als vendrellencs que tenen a la seva disposició el telèfon d’Atenció al Client 900 81 27 81, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.