Vegueria del Penedès

VISITA REGULAR

Detecten la presència de senglars a la desembocadura del Foix


Redacció Cubelles

29-01-2015 17:15

Els Agents Rurals avaluaran quines mesures cal prendre sense descartar la retirada dels animals

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La regidoria de Medi Ambient ha posat en coneixement dels Agents Rurals la presència d’una desena de porcs senglars que regularment s’han vist resseguint arbres i arbustos a la desembocadura del riu Foix des de principis d’any. El regidor Pere Lleó ha explicat que “els Agents Rurals faran les inspeccions oculars pertinents a la zona i posteriorment avaluaran les mesures a prendre”.

Segons Lleó “és provable que s’opti per la retirada dels animals”, ja que a banda d’arrels, també podrien alimentar-se d’ous i petites espècies d’aus que habiten a la desembocadura i que estan protegides per formar part de Xarxa Natura 2000. El regidor de Medi Ambient apunta com a més provable que els porcs senglars es desplacin diàriament des d’un turó proper enlloc d’estar establerts a la desembocadura del riu Foix.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.