Vegueria del Penedès

FIRA INTERNACIONAL DE TURISME

Àmplia agenda de treball de Vilanova i la Geltrú a FITUR


Redacció Vilanova i la Geltrú

29-01-2015 17:17

La ciutat va rebre la bandera de l'Estació Nàutica i va mantenir contactes amb diversos grups hotelers

Aj. VNG. Gerard Figueras amb Joan Molas president de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turisticos a FITUR

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras; juntament amb el president de l'Estació Nàutica de la ciutat, Carlos Díaz, van participar aquest dimarts a l'assemblea estatal d'Estacions Nàutiques que s'ha celebrat a Madrid en el marc de la fira de turisme FITUR. A aquesta assembla es va aprovar el balanç de comptes i també es va arribar a un acord per a una millora en la comercialització dels destins nàutics. Aquesta millora consisteix en la creació d'una nova marca comercial, i en el fet que les Estacions Nàutiques podran actuar com a agències de viatges i vendre paquets d'interès turístic.

Com ja es tradicional, la trobada d'Estacions Nàutiques a FITUR va servir per a fer el lliurament de les banderes que acrediten la destinació nàutica. Gerard Figueras i Carlos Díaz van recollir la bandera d'Estació Nàutica per a Vilanova i la Geltrú en un acte multitudinari que es va dur a terme a les instal·lacions de la Cámara de Comercio de Madrid. Aquest acte, celebrat ahir dimecres a la tarda, també va servir per anunciar que s'havia signat un document de compromís de tots els alcaldes i alcaldesses de les Estacions Nàutiques per a treballar per l'impuls de les destinacions nàutiques durant el període comprés entre 2015 i 2020.

Al llarg del matí d'ahir dimecres, la delegació vilanovina formada per Gerard Figueras, Carlos Díaz, i el cap de servei de la regidoria de Promoció Econòmica, Pere Cayuela, van ser presents a l'estand de Catalunya a FITUR, que gestiona l'Agència Catalana de Turisme. Vilanova i la Geltrú és present a FITUR a través de la marca Costa de Barcelona que es promociona des de la Diputació de Barcelona. A l'estand es van produir trobades del regidor amb el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig; i amb el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, entre d'altres.

El matí també va servir per a que la delegació de Vilanova i la Geltrú prengués contacte amb diferents grups hotelers, presents a FITUR, per tal de lliurar al seus departaments d'expansió, un dossier sobre la possibilitat de construir hotels a la ciutat. En aquest sentit es van mantenir trobades i reunions amb representats de Cadena RH, Evenia Hoteles, NH Hotels, ABBA Hoteles i Sol Hotels & Resorts. D'aquestes reunions destaca la que es va mantenir amb Joan Molas, president de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT). Molas va voler destacar les grans potencialitats de Vilanova i la Geltrú i va encoratjar a seguir treballant en la definició d'un model.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras, ha fet una valoració "positiva, profitosa i prudent de l'estada a FITUR. Hem mantingut contactes interessants amb diferents empresaris hotelers, i sobretot amb CEHAT. Potenciem la ciutat a l'estand de Catalunya a través de la marca Costa de Barcelona, i estem donant suport al projecte de les Estacions Nàutiques." Figueras també ha confirmat la presència de la ciutat a B-Travel, la fira que es celebrarà a Barcelona el mes d'abril en substitució del Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC). 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.