Vegueria del Penedès

+COMPETITIVITAT

La UEP presenta un programa per millorar la competitivitat de les empreses


Redacció Santa Margarida i els Monjos

29-01-2015 17:49

+Competitivitat és una iniciativa impulsada conjuntament amb els ajuntaments de Vilafranca i els Monjos i dirigida per Ricard Rocosa, director d’Interfase

UEP. La UEP presenta un programa per millorar la competitivitat de les empreses

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Unió Empresarial del Penedès (UEP), conjuntament amb els ajuntaments de Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, ha presentat avui un programa de suport a les empreses per millorar la seva competitivitat.

La presentació del programa +Competitivitat ha tingut lloc aquest matí a la biblioteca dels Monjos i ha anat a càrrec de l’alcaldessa de la població, Imma Ferret, Jordi Cuyàs, cap de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Maria Torra, membre de la junta directiva de la UEP, i Ricard Rocosa, director del programa i de l’empresa Interfase. La trobada ha aplegat una trentena de representants d’empreses i professionals de Vilafranca i dels Monjos, als quals Ricard Rocosa ha donat algunes de les claus per aconseguir millorar la competitivitat de les seves empreses.

El programa +Competitivitat  combina l’ús d’una eina telemàtica d’autodiagnosi amb l’assessorament i el suport d’un consultor extern. La sessió anava adreçada a empreses amb potencial de creixement que vulguin maximitzar-lo o bé empreses que estiguin passant dificultats i vulguin resoldre-les.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.