Vegueria del Penedès

FUTBOL

El Lleida B agreuja la crisi d'un CF Vilanova inofensiu


Garraf Esports Vilanova i la Geltrú

02-02-2015 9:03

Garraf Esports. CF Vilanova - Lleida B

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un únic gol de Xavi Puiggros "Putxi" ha sentenciat el CF Vilanova i ha donat la victòria al Lleida B a l'Estadi dels Alumnes Obrers (0-1). El conjunt de Manel Rodríguez ha tingut un dia molt gris i amb prou feines ha estat capaç d'apropar-se en un parell d'ocasions a la porteria lleidetana, defensada per Jorge. Tampoc el filial ha estat un paradigma de futbol ofensiu, però ha jugat i ha merescut endur-se els punts. El partit l'ha decidit una jugada a la sortida d'un córner on la defensa local no ha estat prou contundent i Putxi ho ha aprofitat per batre Nito al minut 34. Ja al segon temps, el CF Vilanova ha gaudit d'una jugada molt semblant, gairebé idèntica també a la sortida d'un córner, però ni Jarabo ni Édgar Doblas han pogut transformar-la en gol.

El CF Vilanova travessa una mala ratxa preocupant, sobretot a nivell ofensiu com ho demostra la xifra d'un únic gol marcat en els darrers 5 partits, que ha fet que l'equip s'hagi despenjat de la zona alta de la classificació.

Més informació

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.