DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

CARNAVAL 2015

Erem Pocs presenta la revista i la cervesa del Carnestoltes de Sitges


Redacció Sitges

08-02-2015 13:33

La Sitgetana ha col•laborat amb el grup i ha creat l’elixir del Carnestoltes, una cervesa artesanal d’alta fermentació

La revista presenta articles i entrevistes que repassen els 40 anys de la colla de Carnaval

Ajuntament de Sitges. Erem Pocs presenta la revista i la cervesa del Carnestoltes de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.

La colla de Carnaval Erem Pocs va presentar, dijous al vespre, dos nous elements que se sumen als actes organitzats pel grup amb l’objectiu de finançar l’organització de Sa Majestat Carnestoltes. Aquesta vegada, la colla més antiga del Carnaval de Sitges va presentar la revista i la cervesa del Carnestoltes, a La Sitgetana Craftbeer.

La revista repassa, amb articles i entrevistes, la història d’Erem Pocs. Així es poden trobar imatges dels 40 Carnavals que la colla ha sortit al carrer, una entrevista amb la responsable de la Colla Infantil, amb els fundadors, els organitzadors de l’Arribo o un article publicat a l’Eco de Sitges el 1976 que explica la recuperació del Carnaval al carrer.

A la revista es presenta també una carta de Jou Zep, el personatge que provocarà l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes, Dijous Gras. La història explica que a causa de desavinences i tensions, en Jou Zep va haver “d’emmetzinar espiritualment el meu principal contrincant”. Quatre essències d’aquest contrincant, la Passió, la Força, la Saviesa i la Luxuria, van ser repartides per l’univers, acompanyades d’uns Custodis que seran els encarregats de portar-les a Sitges per “reviure aquell malèfic personatge”. Amb aquesta explicació, Erem Pocs dóna pistes sobre la història que presentaran a l’Arribo del Carnestoltes, el 12 de febrer, a les 19.30 hores, a La Fragata.

Paral•lelament a la presentació de la revista, la colla va presentar també l’Elixir del Carnestoltes, la cervesa artesanal Rex et Mithus Elixir. Es tracta d’una fruit beer amb malt d’ordi i blat, aromatitzada amb suc natural de magrana i nabius, d’alta fermentació, molt fresca, aromàtica, “diferent i una mica estrambòtica”, segons els seus creadors. La nova beguda del Carnestoltes es podrà degustar de Dijous Gras a Dimecres de Cendra a La Sitgetana Craftbeer.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.