Vegueria del Penedès

100 ANYS

Freixenet es vesteix de gala per rebre els Reis i celebrar el seu centenari (VÍDEO)


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

13-02-2015 Última revisió: 16-02-2015 17:52

Felipe VI i Letizia han visitat Sant Sadurní d'Anoia i les Caves Freixenet amb motiu del centenari de l'aparició de la primera ampolla sota la marca Freixenet, el 1914

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els reis Felipe VI i Letizia han visitat avui Sant Sadurní d'Anoia i les Caves Freixenet amb motiu del centenari de l'aparició de la primera ampolla sota la marca "Freixenet", el 1914. En el brindis del dinar, pronunciat en castellà i català, Felipe II va posar en relleu que Freixenet representa "aquesta imatge del nostre millor esperit i els nostres millors assoliments empresarials. El seu bressol barceloní, aquí a Sant Sadurní d'Anoia, i el seu cor profundament català, han estat senyals d'orgull espanyol passejat amb èxit exemplar per tot el món amb una visió certament pionera i universal".

A la visita també han assistit el ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria; la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna; l'alcaldessa de Sant Sadurní d´Anoia, María Rosell; els consellers d'Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació i Medi ambient i d'empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Josep María Pelegrí i Felip Puig; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el president d'honor del Grup Freixenet, José Ferrer, i el president del Grup Freixenet, José Luis Bonet, entre altres personalitats.

Els Reis van fer el seu recorregut per les caves, van visitar una exposició de barriques de licor, les ampolles i l'àrea en la qual es conserva la primera anyada de la “Reserva Real”, que data de 1982. Posteriorment, es van dirigir cap a la finca la "*Freixeneda" per contemplar el mural de 70 metres titulat "Quatre Estacions", obra de David Gómez, treballador de Freixenet. Felipe i Letizia van continuar la seva visita per la Sala de Llevats, una de les més avançades del món.

Després de saludar els membres de la família i signar en el llibre d'honor va tenir lloc un esmorzar, al que van assistir més de 150 convidats. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.